Sloop, renovatie & sanering

Asbor

 Welkom op onze website! Asbor is een asbest-, sloop-, bouw en renovatiebedrijf die landelijk werkzaam is. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van (asbest)sanering, renovatieprojecten en sloopwerkzaamheden kunnen wij elk project, groot en klein, met gemak aan. 

Sinds 2017 werken wij als een besloten vennootschap, maar hebben al twee decennia lang ervaring op het gebied van asbestsanering. Onze kundige vakmensen helpen u graag van A tot Z bij het succesvol uitvoeren van uw project. Wij horen graag wat uw project inhoudt en waar wij u bij kunnen ondersteunen. 

Wat we doen

Onze

projecten

Asbestsanering

Sloopwerkzaamheden

Onze

diensten

Asbestsanering

Bij Asbor hebben we jarenlange ervaring in asbestsanering. Wij begrijpen de risico’s en werken volgens de wettelijke richtlijnen. Wij maken elke omgeving asbestvrij!

Sanering industriële bouw

Woningen of bouwwerken in slechte staat renoveren? Wij pakken uw saneringsproject met beide handen aan.

Demontage

Bij demontage verwijderen wij zorgvuldig onderdelen van een bouwwerk. Wij verwijderen metalen, schroot en andere onnodige materialen en laten een sterke basis achter voor de renovatie.

Sloopwerkzaamheden

Sloopprojecten worden net als onze andere diensten circulair uitgevoerd. Hierbij houden wij uiteraard zo veel mogelijk rekening met het milieu. Na de sloop voeren wij de restmaterialen af waarna ze gerecycled worden.

Renovatie

Bij renovatieprojecten herstellen en repareren wij bestaande bouwwerken die niet meer aan de veiligheidseisen voldoen. Hierbij werken we uiterst zorgvuldig, zodat er geen onnodige materialen verloren gaan.

Vragen & contact

Heeft u een vraag over een project? Of wilt u weten of wij u kunnen ondersteunen bij uw project? Neem gerust contact met ons op!

ASBOR is uw adres voor asbestsanering

Sinds 1993 mag er geen asbest meer gebruikt worden in de bouw. Asbest kan in veel (bouw)producten zoals cement, kachels, vloerzeil en warmhoudplaatjes van voor 1994 zitten, maar bijvoorbeeld ook in daken. Zo is bijvoorbeeld vanuit de overheid bepaald dat vanaf 2024 asbestdaken verboden zijn. Dit betekent dat alle asbestdaken voor 2024 vervangen dienen te zijn.  Heeft u asbest in uw woning of kantoorpand? Of twijfelt u of er zich asbest bevindt in uw pand en wilt u dit laten controleren? Neem gerust contact met ons op. Onze vakmensen hebben veel ervaring met asbestsanering en weten precies hoe zij dit kunnen herkennen en vakkundig kunnen verwijderen.

Heeft u vragen of wilt u dat wij u van advies voorzien met betrekking tot uw lopende project?

Een van onze specialisten helpt u graag verder, Laat uw gegevens achter, dan nemen we binnen de kortste keren contact met u op.